Fotogalerija

Vila Ruža se nalazi na sjevernoj strani otoka Hvara u Uvali Pokrivenik,uz samu obalu.

Villa Ruža sa svojom lokacijom savršena je za odmor sa vašim prijateljima i obitelji. Možete uživati u čistom moru i prekrasnoj plaži  koja se nalazi neposredno ispred same ville. Lokacija vila Ruže pogodna je za odlaske na izlete u susjedne uvale i ostala mjesta sa prekrasnom prirodom i zanimljivim krajolikom, koje možete obići i istražiti na mnogobrojne nacine, a istodobno je dovoljno osamljena za potpuno opustanje.

U prizemlju ville nalazi se jedna spavaća sobe sa bračnim krevetom i pomoćnim ležajem, wc, tuš, potpuno opremljena kuhinju sa pecnicom, mikrovalnom i friziderom, perilicom suđa te blagavaonicu koja ima izlaz na terasu. Na drugom su katu dvije spavaće sobe wc, tuš i perilica rublja.

Gosti na raspolaganju imaju i besplatan internet, te parkirna mjesta.ispred kuće se nalazi vrt sa sjedećom vrtnom garniturom i ležaljkama.

Osim smještajnih kapaciteta našim gostima za potpuni doživljaj Hvara nudimo i mogućnost posjeta restoranu Hotela Timun također u obiteljskom vlasništvu, a koji se nalazi s druge strane uvale i nudi vrhunske mediteranske specijalitete kao i dodatne sadržaje kao sto su najam brodova,pedalina ,bicikla,auta, transferi , izleti i sl.

Galerija fotografija