Apartmani Rubin smješteni su na mirnoj i tihoj lokaciji odmah uz more. Obiteljsko i prijateljsko okruženje ovog raja na zemlji Vam  pružaju sve što  je potrebno za potpuni odmor i uživanje. Prostrano, kamenom uređeno dvoriste s kojeg se pruža otvoreni pogled na more izvrstan je za sve aktivnosti koje upotpunjavaju Vaš odmor, bilo da se radi o igri, sunčanju ili druženju s prijateljima.
Objekt na raspolaganju ima 13 apartmana koji su pozicionirani tako da imaju pogled kako na more i cijelu uvalu, tako i na netaknutu prirodu koja ih okruzuje. Svi apartmani opremlljeni su klima uređajima, pristupom internetu te se u sklopu njih nalazi i vlastito parkiralište za goste. Kućni ljubimci su dobrodošli.
Osim smjestajnih kapaciteta nasim gostima za potpuni doživljaj Hvara nudimo i mogucnost posjeta restoranu Hotela Timun takodjer u obiteljskom vlasnistvu, a koji se nalazi s druge strane uvale i nudi vrhunske mediteranske specijalitete kao i dodatne sadrzaje kao sto su najam brodova, auta, transferi, izleti i sl.